«Ν' ακυρωθούν τα πέντε πρώτα της Ρεάλ»!

«Ν' ακυρωθούν τα πέντε πρώτα της Ρεάλ»!

«Ν' ακυρωθούν τα πέντε πρώτα της Ρεάλ»!

bet365

Η κορυφαία πλατφόρμα καταγγελιών, μαζεύει υπογραφές (32.000), ώστε ν' αφαιρεθούν από τους Μαδριλένους τα Πρωταθλητριών της περιόδου 1956-'60.

Το change.org δεν είναι μία τυχαία πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα portal καταγγελιών σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, τις τέχνες, τη θρησκεία, αλλά και τον αθλητισμό. Εκεί λοιπόν στις 12 Μαΐου κατατέθηκε ένα περίεργο αίτημα, το οποίος μέσα σε πέντε μέρες έχει συγκεντρώσει ήδη 32.000 υπογραφές.

Αυτό ζητάει από την UEFA να ακυρώσει τα πέντε Πρωταθλητριών που κατέκτησε διαδοχικά η Ρεάλ Μαδρίτης στα πρώτα χρόνια του Πρωταθλητριών. Σύμφωνα με το αίτημα, εκείνη η διοργάνωση δεν είχε καμία σχέση με την ολοκληρωμένη μορφή που απέκτησε στη συνέχεια και έτσι δεν θα έπρεπε να υπολογίζονται εκείνα τα τρόπαια.

Τελικός... Μαδριλένων στο Μιλάνο! Η Casino Rio Bet προσφέρει σε απόδοση 1.75 να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό Champions League.

Προφανώς σε πρώτη φάση δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τους Μαδριλένους, αλλά το change.org έχει καταφέρει να κερδίσει σε 15.772 περιπτώσεις σε 196 χώρες και έχοντας συνολικά μαζέψει πάνω από 130 εκατ. υπογραφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα