«Κληρώνει» για τους διεθνείς

«Κληρώνει» για τους διεθνείς

bet365

Στον Δικέφαλο ξεκίνησαν τις επαφές με τις εθνικές ομάδες της Σλοβακίας και της Αλβανίας και αύριο (18/5) θα ξέρουν αν θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη ή όχι οι Μακ, Σάμπο και Κάτσε μέχρι την ολοκλήρωση των play offs.

Στον ΠΑΟΚ, μετά τις αλλαγές που είχαμε στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για τα play offs, θα ήταν υποχρεωμένοι να αφήσουν τους Μακ, Σάμπο και Κάτσε να αποχωρήσουν για τις εθνικές τους ομάδες πριν την ολοκλήρωση των αγώνων. Ο μηχανισμός του Δικεφάλου κινητοποιήθηκε άμεσα με τον Λούμπος Μίχελ να έρχεται σε επαφή με τους συμπατριώτες του ενημερώνοντάς τους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι Σλοβάκοι έδειξαν κατανόηση και όπως δείχνουν τα πράγματα, αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες οι Σάμπο και Μακ θα είναι παρών μέχρι και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στην έδρα του Πανιωνιού δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ. Στο 2.40 προσφέρει η Vistabet το διπλό του «Δικεφάλου».

Όσον αφορά τον Έργκους Κάτσε, οι Θεσσαλονικείς εκτός από την έφεση που έχουν καταθέσει για την μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών, παλεύουν και το θέμα της παραμονής του μέχρι και το παιχνίδι τους «πράσινους». Στην ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομοσπονδία της Αλβανίας δεν θα φέρει αντίρρηση και ο Κάτσε θα είναι μέχρι και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα