Η Λεωφόρος... ευαισθητοποιείται

Η Λεωφόρος... ευαισθητοποιείται

Τα έργα που θα γίνουν για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, θα ανοίξουν τις πόρτες του ιστορικού γηπέδου και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η Λεωφόρος... ευαισθητοποιείται

Τα μειονεκτήματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με εξαίρεση φυσικά την χωρητικότητα του ιστορικού γηπέδου, είναι ελάχιστα... Ένα από αυτά όμως αγγίζει ένα ευαίσθητο θέμα, το οποίο αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η έδρα των «πράσινων» ήταν έτσι κατασκευασμένη που δεν επέτρεπε σε φίλους του «τριφυλλιού» που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας, καθώς στις εισόδους των θυρών υπάρχουν σκαλιά, ενώ ακόμη και αν μπορούσε να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό, εντός των εξεδρών δεν υπήρχε ελεύθερος χώρος για να φιλοξενηθούν τα ειδικά αμαξίδια.

Πλέον όμως αυτό αλλάζει και μάλιστα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των έργων ανακατασκευής που ανακοινώθηκε τόσο στην συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο project, όσο και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ την Δευτέρα, οι εργασίας για το συγκεκριμένο κομμάτι θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι.

Κάτι που σημαίνει οτι καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν υπάρξουν εμπόδια στο εγχείρημα των «πράσινων», το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ανοίξει τις... θύρες του και σε αυτό το κομμάτι των οπαδών του Παναθηναϊκού που μέχρι τώρα ήταν «αποκλεισμένο»...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016
-Νέα κερκίδα 2.200 θέσεων στην οδό Τσόχα

-Ανεξάρτητες είσοδοι/συνοδευτικοί χώροι

-14 υπερσύγχρονες σουίτες

-Ανεξάρτητοι ανελκυστήρες

-2 πύργοι 3ων επιπέδων στα κόρνερ του γηπέδου (εγγύτητα και ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο)

-Σταδιακή ανακαίνιση του γηπέδου

-Νέα καθίσματα/νέα κιγκλιδώματα

-Νέοι υποστηρικτικοί χώροι

-Ανακαινισμένοι κοινόχρηστοι χώροι

-Θέσεις ΑΜΕΑ

Best of internet