Ανδρούτσος στο gazzetta.gr: «Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»

Ανδρούτσος στο gazzetta.gr: «Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»

Ανδρούτσος στο gazzetta.gr: «Αποδείξαμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»

bet365

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κ-20, Θανάσης Ανδρούτσος τόνισε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο gazzetta.gr ότι θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει τον τίτλο αήττητος, ενώ κι ο ίδιος πιστεύει ότι θα είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα, αν δεν είχε τους τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός Κ-20 έχει νικήσει τον Ηρακλή 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο τελευταίο ματς της χρονιάς και κάνοντας παράλληλα... φιέστα πριν τη φιέστα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν και φέτος η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, μία ήττα τους στέρησε το αήττητο.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, που σημείωσε 21 τέρματα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και μιλώντας στο gazzetta.gr, μετά τη λήξη του ματς, τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να μην είχε ηττηθεί ούτε μία φορά. Παράλληλα, στάθηκε στην ομαδική δουλειά για να καταφέρει ο ίδιος να σημειώσει τόσα γκολ αν και θα μπορούσε να έχε σκοράρει περισσότερα αν δεν είχε τους τραυματισμούς.

Σήμερα (σ.σ 15/5 ) πανηγυρίζετε τον τίτλο, έχοντας να νικήσει τον Ηρακλή 5-0. Το αποτέλεσμα ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται;

«Τίποτα δεν είναι εύκολο, εμείς το κάνουμε. Αποδείξαμε ότι είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας με τον τρόπο που παίξαμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να έχετε κρατήσει το αήττητο;

«Εννοείται. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το αήττητο, που δεν τον καταφέραμε πέρυσι αλλά στην προτελευταία αγωνιστική σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ από τον Ηρακλή και έτσι ήρθε η ήττα. Εντάξει, αυτό δεν έχει να κάνει, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη να πανηγυρίσουμε πολλά».

Παρόλο που είχες κάποιους τραυματισμούς, σημείωσες 21 γκολ και αναδείχθηκες πρώτος σκόρερ. Θα μπορούσες να είχες σημειώσει περισσότερα;

«Για να βγω πρώτος σκόρερ με βοήθησε όλη η ομάδα, όλα τα παιδιά. Χαίρομαι γι αυτό, είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνω. Θα μπορούσα να έχω βάλει και περισσότερα».

Φαντάζομαι ότι όνειρό σου είναι να παίξεις στην πρώτη ομάδα.

«Φυσικά. Κάθε παιδί θέλει να ανέβει στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα