Ηρακλής: Κόπηκε το τηλέφωνο στη Μίκρα

Ηρακλής: Κόπηκε το τηλέφωνο στη Μίκρα

Gazzetta team
Ηρακλής: Κόπηκε το τηλέφωνο στη Μίκρα

bet365

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς σήμερα (16/5), εταιρία τηλεπικοινωνιών προχώρησε σε φραγή εξερχομένων κλήσεων σε τηλέφωνο και ίντερνετ στα γραφεία του σωματείου στη Μίκρα.

Επιστροφή στο παρελθόν θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ψάχνει τρόπους για να απεμπλακεί από τον προεδρικό θώκο, αφήνοντας τα πάντα να λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Η οικονομική δυσπραγία που επικρατεί στην ιστορική ομάδα έχει αρχίσει να φαίνεται στο σωματείο. Σήμερα εταιρία τηλεπικοινωνιών λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών προχώρησε σε φραγή εξερχομένων κλήσεων στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα. Επίσης σταμάτησε να λειτουργεί και το ίντερνετ με αποτέλεσμα όσοι εργάζονται στα γραφεία να προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα