Πίστη και πάθος για το νταμπλ!

Πίστη και πάθος για το νταμπλ!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν γίνει αποδέκτες των... μηνυμάτων και των επιθυμιών του κόσμου της ομάδας, επιζητώντας όσο τίποτε άλλο το Κύπελλο και το νταμπλ!

Η ώρα για τον τελικό για τον Ολυμπιακό έφτασε. Μετά από σχεδόν έναν μήνα αναμονής και τόσο καιρό επίσημης αγωνιστικής απραξίας οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πως και πως το ματς του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης.

Έναν ακόμα μεγάλο τελικό για τον οποίο υπάρχει πίστη και πάθος από πλευράς των Πειραιωτών για τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Έχοντας δει και γίνει αποδέκτες εδώ και μέρες των μηνυμάτων του κόσμου, που είχε στο... πλάνο του να βρεθεί και στον Ρέντη για να... ντοπάρει ψυχολογικά την ομάδα. Ειδικά οι οργανωμένοι.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων έχει κάθε λόγο να θέλει - και λόγω μεγέθους και ονόματος του αντιπάλου, που είναι η ΑΕΚ - το φετινό Κύπελλο και ως εκ τούτου και το νταμπλ. Δεν αποκλείεται μάλιστα αύριο Τρίτη να δώσει το παρών στον Ρέντη πριν την αναχώρηση της αποστολής στο Ολυμπιακό στάδιο. Τέτοιο (σ.σ. δηλαδή όπως και στις τάξεις του κόσμου) είναι και το κλίμα στον Ρέντη και σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Ο Μάρκο Σίλβα έχει στην... τσίτα τους παίκτες του για τον αγώνα αυτόν πριν καν τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους στην φετινή Super League.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα