Το κρίσιμο διήμερο της Βέροιας

Το κρίσιμο διήμερο της Βέροιας

Το κρίσιμο διήμερο της Βέροιας

Δύο κρίσιμες ημέρες έχει μπροστά της η Βέροια, αφού έχει διορία μέχρι την Τετάρτη (18/5) να κάνει έφεση για την ανάκληση της αδειοδότησης.

Η απόφαση για ανάκληση της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν έχει φέρει νέο... Γολγοθά για τη Βέροια. Στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν διορία μέχρι την Τετάρτη (18/5) να κάνουν έφεση κατά της εν λόγω απόφασης για να μάθουν και την απόφαση.

Αυτή μπορεί να γίνει ακόμα και την Τρίτη (17/5), με τον γνωστό δικηγόρο Αργύρη Λίβα να χειρίζεται την υπόθεση και να... τρέχει όλες τις διαδικασίες, ώστε η ομάδα της Ημαθίας να δικαιωθεί και να μην έχει περιορισμούς στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαριστών. Άλλωστε, δεν είναι λίγα αυτά που λήγουν, με τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, Όστοϊτς, Βεργώνη, Καντιμοίρη να είναι προς ανανέωση.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η ΠΑΕ δει ξανά να ανάβει το «κόκκινο φως», τότε θα πρέπει να αναθεωρήσει το μέλλον αρκετών παικτών που ανήκουν στο ρόστερ της. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τους Κινέζους επενδυτές. Όπως γράψαμε από την περασμένη εβδομάδα, οι δύο πλευρές είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, όμως φαίνεται ότι και αυτοί περιμένουν να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την άδεια.

Best of internet