Η επικρατέστερη ερυθρόλευκη ενδεκάδα

Η επικρατέστερη ερυθρόλευκη ενδεκάδα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να αλλάζει πολλά για την 11άδα του για τον τελικό με ΑΕΚ σε σχέση με όσα γνωρίζαμε το προηγούμενο διάστημα.
Οι 11 των πρωταθλητών πρόκειται να είναι οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγιε. Υποψήφιοι για το βασικό σχήμα παραμένουν οι Σιόβας, Καμπιάσο και Πάρντο.
Ειδικά ο Σιόβας έχει αισθητές πιθανότητες λόγω του ότι πολύ πρόσφατα ο Μποτία αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Υπάρχουν βέβαια και παίκτες όπως οι Φουστέρ, Σαλίνο και ακόμα και ο Ερνάνι που παίζουν για τα συμβόλαιά τους. Σε σχέση με την αποστολή το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός αποστολής οκτώ παίκτες. Πρόκειται για τους Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη, Χουτεσιώτη, Καπίνο, Κολοβό, Βούρο, Σεμπά και Ζντιέλαρ. Τις τελικές αποφάσεις βέβαια θα τις πάρει ο ίδιος ο Σίλβα ανήμερα του τελικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα