ΠΑΟΚ: MVP Απριλίου ο Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ: MVP Απριλίου ο Τζαβέλλας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: MVP Απριλίου ο Τζαβέλλας

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Απρίλιο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο παίκτης που κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε μία σεζόν που η πορεία της ομάδας χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα που κόστισαν, ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτέλεσε κι αποτελεί έναν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στην πιο ώριμη αγωνιστική χρονιά της ως τώρα καριέρας του, ο Έλληνας διεθνή αμυντικός βρίσκεται με συνέπεια ανάμεσα στους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ένα γεγονός το οποίο αναγνώρισε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP του Απριλίου».

Ο Τζαβέλλας έλαβε το 53,22 των ψήφων του κοινού, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Εργκούς Κάτσε, ενώ τρίτος, ο Αλέξανδρος Αυτός είναι ο δεύτερος ατομικός τίτλος MVP για τον Τζαβέλλα , ο οποίος είχε κερδίσει τον αντίστοιχο τίτλο και τον Σεπτέμβριο και έγινε ο τρίτος παίκτης με δύο, μετά τους Τσίμιροτ και Ροντρίγκες .

Οι MVP του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν:

Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας

Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Δεκέμβριος: Γκόικο Τσίμιροτ

Ιανουάριος: Χάρης Χαρίσης

Φεβρουάριος: Γκόικο Τσίμιροτ

Μάρτιος: Στέφανος Αθανασιάδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα