ΠΑΟΚ: Θα βρει την λύση ο (Σλοβάκος) Μίχελ;

ΠΑΟΚ: Θα βρει την λύση ο (Σλοβάκος) Μίχελ;

ΠΑΟΚ: Θα βρει την λύση ο (Σλοβάκος) Μίχελ;

bet365

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να ξέρει αν θα πει «ναι» ή «όχι» η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβακίας για την παραμονή των Μακ και Σάμπο μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Με δεδομένη την συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των ομάδων και της ΕΠΟ δεν τίθεται θέμα για τους Έλληνες διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Πέλκας) οι οποίοι θα παραμείνουν στην ομάδα έως το τέλος των πλέι οφ, είτε αυτό είναι στις 31/5, είτε είναι την 1η Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει την ομοσπονδία της Αλβανίας και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για την περίπτωση του Εργκούς Κάτσε (υπάρχει ένα φιλικό στις 29/5 κόντρα στο Κατάρ) και απλά περιμένει την οριστική έγκριση της γειτονικής χώρας.

Ερωτηματικό παραμένει ποια θα είναι η απάντηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβακίας για τις περιπτώσεις των Μακ και Σάμπο. Και κάπου εδώ… αναλαμβάνει δράση ο Λούμπος Μίχελ.

Με Σλοβάκο πρόεδρο και αθλητικό διευθυντή στις τάξεις του ο ΠΑΟΚ έχει ένα επιπλέον «ατού» σε σχέση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις διεθνών ποδοσφαιριστών. Η Σλοβακία έχει προγραμματισμένα φιλικά στις 27 Μαΐου με αντίπαλο την Γεωργία και δύο ημέρες αργότερα (29/5) παίζει στο Αούγκσμπουργκ κόντρα στη Γερμανία, ενώ στις 4 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στην πόλη του Σάμπο, την Τρνάβα, την Βόρειο Ιρλανδία.

Γι’ αυτό και ο πρώην διεθνής Σλοβάκος ρέφερι καλείται να συμβάλει με τις γνωριμίες του προκειμένου να μην υπάρξει θέμα με την παραμονή των δύο συμπατριωτών του έως το τέλος των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα