Αναγέννηση γεμάτη... Καρδίτσα!

Αναγέννηση γεμάτη... Καρδίτσα!

Αναγέννηση γεμάτη... Καρδίτσα!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης με 11 Καρδιτσιώτες.

Ακόμη μία σεζόν κλείνει με θετικό πρόσημο για την Αναγέννηση, που πέτυχε με άνεση τον στόχο της παραμονής. Το όραμα, μάλιστα, της διοίκησης Μπούρμπου πήρε σάρκα και οστά στο ματς με την Απόλλωνα Σμύρνης για την 32η αγωνιστική της Football League. Αυτό, διότι παρατάχθηκε στην Ριζούπολη με 11 Καρδιτσιώτες στη βασική σύνθεση!

Για μία ομάδα, που βασίζεται στα δικά της έσοδα και στη συμμετοχή του κόσμου, αυτή είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση. Θυμίζουμε, ότι τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει καταφέρει με σταθερά βήματα να σταθεροποιήσει τον σύλλογο στη δεύτερη κατηγορία, να τον έχει οικονομικά ανεξάρτητο και χωρίς χρέη, κάτι καθόλου αυτονόητο στις μέρες, ενώ έχει δημιουργήσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, καθώς εγκαινίασε το νέο προπονητικό κέντρο «Γιώργος Μπαζής», το οποίο συνεχώς επεκτείνεται, με ιδία κεφάλαια, ενώ οργάνωσε από το μηδέν τις ακαδημίες, στις οποίες γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Το τοπικό στοιχείο ήταν πάντα από τα δυνατά σημεία της Αναγέννησης και ο κόσμος της έχει έναν παραπάνω λόγο, για να αισθάνεται υπερήφανος... Η σύνθεση της Αναγέννησης: Γεωργατζάς, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος, Δημόπουλος, Κοντός, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Μαυριάς, Τζέκος

Best of internet