Ο ΠΑΟΚ και το θέμα των διεθνών

Ο ΠΑΟΚ και το θέμα των διεθνών

Ο ΠΑΟΚ και το θέμα των διεθνών

bet365

Εκτός από την συμφωνία με την ΕΠΟ, για τους Ελληνες διεθνείς, ο ΠΑΟΚ αγωνιά για τους ξένους διεθνείς και καταθέτει ανάλογα αιτήματα ενόψει του φινάλε των πλέι οφ.

Οι εθνικές ομάδες, ειδικά αυτές που έχουν υποχρεώσεις στο Euro, είχαν βάλει ως καταλυτική ημερομηνία την 29η Μαίου προκειμένου να έχουν όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους.

Η διεξαγωγή των πλέι οφ παρατείνεται, πλέον, έως τις 31/5 ή την 1/6 γι’ αυτό και οι ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, που έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την παραμονή των συγκεκριμένων παικτών (Κάτσε, Σάμπο, Μακ) στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αλβανίας και της Σλοβακίας αντίστοιχα.

Για τους Έλληνες διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Πέλκας) υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για να αποδεσμευτούν 1/6 ή 2/6 και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στην αποστολή για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Αυστραλία, στις 4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ και στις 7 Ιουνίου στη Μελβούρνη.

Για τον Εργκούς Κάτσε έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία και αίτημα προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, καθώς υπάρχει ένα φιλικό στις 29/5 κόντρα στο Κατάρ, από το οποίο αναμένεται να απουσιάσει ο 22χρονος Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα