Ξέσπασε ο Απόλλων!

Ξέσπασε ο Απόλλων!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης αφού έχασε το τρένο της ανόδου, ξέσπασε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την οποία και διέλυσε με 5-0. Συνεχίζεται η μάχη στην ουρά, καθώς όλες οι ομάδες που βρίσκονται εκεί ηττήθηκαν!

Απόλλων Σμύρνης – Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0

Χωρίς άγχος αγωνίζεται πλέον ο Απόλλων Σμύρνης κάτι που φάνηκε στη Ριζούπολη! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ανόδους, συνέτριψε με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μόλις στο 15', ο Στεργίδης άνοιξε το σκορ και φάνηκε πως ο Απόλλων δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας. Τελικά όμως το πρώτο μέρος έληξε 1-0 και το ξέσπασμα ουσιαστικά ήρθε στην επανάληψη.

Πέντε λεπτά από την επανέναρξη, ο Κύργιας με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους, αλλά συνέχισαν να πατούν... γκάζι! Έτσι, στο 76'ο Καμαρά διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 81' ο Φατιόν με σουτ διαμόρφωσε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Καμαρά, ο οποίος στο 88' βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Μπουτζίκος, Ψιάνος, Φατιόν, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (82’ Καλλέργης), Φαρινόλα (67’ Σουνάς), Τζιώρας (59’ Καμαρά).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος (74’ Σκαθαρούδης), Δημόπουλος, Κοντός (64’ Τσιλούλης), Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Μαυριάς, Τζέκος (64’ Τσούκαλος).

Αχαρναϊκός – Πανελευσινιακός 1-0

Ο Πανελευσινιακός πήγε στο Μενίδι με μοναδικό στόχο το διπλό ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Τελικά ο Αχαρναϊκός επικράτησε 1-0 και πλέον η ομάδα της Ελευσίνας με ήττα από την Καλλιθέα την επόμενη αγωνιστική αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία...

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30', όταν ο Ματσούκας με σουτ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη όλες οι προσπάθειες του Πανελευσινιακού δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα και κάπως έτσι, ένα ματς με ελάχιστες φάσεις ολοκληρώθηκε υπέρ του Αχαρναϊκού και ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κυζιρίδη στο 94...

Κισσαμικός - Παναχαϊκή 3-1

Λύγισε η Παναχαϊκή, που αν και για μία ακόμα φορά έκανε ότι μπορούσε και πραγματοποίησε κατάθεση ψυχής, ηττήθηκε με 3-1 από τον Κισσαμικό στην Κρήτη, με τον υποβιβασμό να μοιάζει όλο και πιο κοντά. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και άνοιξαν από νωρίς το σκορ, με τον Σαπαλίδη να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, στο 38' οι Αχαιοί κατάφεραν να απαντήσουν και να φέρουν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Σαμπατάκου.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση των Κρητικών αυξήθηκε, όμως οι παίκτες της Παναχαϊκής κρατούσαν με όλες τους τις δυνάμεις. Αυτό, μέχρι και το 75', όταν αυτές... εξαντλήθηκαν, με τον Ποκονγκ να βρίσκει δίχτυα και να βάζει την ομάδα του εκ νέου σε θέση οδηγού.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάντζης στο 87', ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, όμως ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, ο Λώττας σε προσπάθειά του είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ!

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Σμίλτος, Ενγκουέμ, Μάνιας (67’ Λώττας), Βλάχος, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (67’ Μάντζης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Ασίγμπα, Χαρτσιάς, Πινδώνης, Τρίγκας (28’ Βορύλλας), Μουκίδης, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος

Χανιά – Λαμία 1-3

Έχασε αλλά δε χάθηκε η ομάδα των Χανίων! Η ήττα με 1-3 από την Λαμία, μπορεί να την κράτησε στις τελευταίες θέσεις, όμως οι ήττες των Ζακύνθου και Πανελευσινιακού την κράτησαν στην κατηγορία!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερναν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τελικά το γκολ ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Καραγιάννης πέρασε κάθετα στον Σιατραβάνη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Πρίφτη για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης ήρθε και η απάντηση από τα Χανιά. Σέντρα του Δεινόπαπα, κεφαλιά του Παλιάτσου και 1-1 στο 48'. Έξι λεπτά αργότερα ο Πίντο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πρίφτη, με την... λύτρωση για την Λαμία να έρχεται στο 79'. Τότε ο Νεοφύτου βρήκε τον Σιατραβάνη ο οποίος αφού πέρασε και τον Πρίφτη έκανε το 1-2. Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Πίντο, που με θαυμάσιο βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζόκιτς με δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κ. Γρηγοράκης): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης (46' Δεινόπαπας), Μπριλάκης, Γκέσιος, Μασάδο, Τσούτσης, Ρίκα, Παλιάτσιος (66' Νύκταρης), Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος (46' Χατζηλιάδης).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Καραγιάννης (57' Καραλής), Πίντο (90' Παπαργυρίου), Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Νεόφυτος, Τόσκας (74' Μπαλού), Κοτσώνης, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Κυριακόπουλος.

Ξανά πάνω από τον Παναιγιάλειο, πέρασε στην βαθμολογία ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε της «Μαύρης Θύελλας» με 3-2 στις Σέρρες, σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παρά την έλλειψη κινήτρου, το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και φυσικά, πέντε τέρματα, με τα τέσσερα να μπαίνουν στο πρώτο μέρος!

Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως η απάντηση ήταν άμεση. Μόλις στο 37' ο Γκατσέσα ισοφάρισε, με τον Γκούφα στο 40' να ολοκληρώνει την ανατροπή. Ούτε και ο Παναιγιάλειος, πάντως, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα για πολύ, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-2 στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Δωματα.

Το δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν θα μπορούσε να είναι ο ίδιος, με τις ομάδες να κατεβάζουν ταχύτητα. Φυσι΄κα, οι ευκαιρίες δεν έλειψαν ούτε τώρα, με τον Πανσερραϊκό να είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε μία από αυτές, Γιάντση στο 81' να χαρίζει το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Καρράς (69' Στεργιανός), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Μπαρέττας (72' Γιάντσης), Τριανταφυλλάκος, Δωματάς, Παπαστεργίου, Ντα Κόστα (56' Ρούτσης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σπίνουλας, Στίκας (72' Κολόκας), Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (78' Μπουρλάκης), Γκούφας (85' Σκαρτσίλας), Γκατσέσα.

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 2-1

Αφεντικό και πάλι στην έδρα του ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε στο φινάλε την Καλλιθέα με 2-1.

Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 5', ο Μπάρμπας άνοιξε το σκορ μετά από κακή έξοδο του Τσερκέζι. Έξι λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ευόσμου είχε δοκάρι μετά από σουτ του Καθάριου, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή...

Στην επανάληψη η Καλλιθέα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Γκίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί ουσιαστικά όλα τέλειωσαν. Με το ματς να βρίσκεται στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπιτάνγκ πέρασε και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέα και έγραψε το 2-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Καλλιθέα ήταν να μειώσει στο 88' σε 2-1 με τον Ηλιάδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ): Γιακουμής, Βαφέας, Βελλίνης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρίδης (69' Συμελίδης), Καθάριος (73' Μπιτάνγκ), Καραμπάς, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης (37' Καπίας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Νόνης (87' Ηλιάδης), Τσώνης, Κατσικογιάννης, Τσίπρας (58' Σμυρλής), Γκίνη, Σταύρου, Φραγκος, Ντουρμισάι (62' Τεγούσης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα