Τέλος ο Ράμος από Πλατανιά!

Τέλος ο Ράμος από Πλατανιά!

Παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά, αποτελεί ο Λεονάρντο Ράμος. 

Τέλος ο Ράμος από Πλατανιά!

Στην λύση της συνεργασίας του με τον Λεονάρντο Ράμος, προχώρησε ο Πλατανιάς, που ανακοίνωσε ότι ο ταλαντούχος επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα των Χανίων. Ο Βραζιλιάνος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Κρητικούς, για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως του άνοιξαν πόρτες για το μέλλον του. 

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ράμος και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα μας, ο Αργεντινός επιθετικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά που μου άνοιξε τις πόρτες σε μια πολύ σημαντική πρόκληση για εμένα σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο. Πέτυχα γκολ εις βάρος ομάδων που ήξερα μόνο από την τηλεόραση. Αυτό με γεμίζει χαρά για να συνεχίσω να παλεύω σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα. Είμαι πολύ ευγνώμων με όλα και με όλους. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, οι οποίοι εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι. Σήμερα ο δρόμος μου αλλάζει κόσμο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι παίρνω το καλύτερο από την Ελλάδα! Χίλια ευχαριστώ και εις το επανιδείν. Μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Best of internet