Κωνσταντίνου: «Οι τίτλοι κατευθύνονται από μία ομάδα»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Οι τίτλοι κατευθύνονται από μία ομάδα»

bet365

Επίθεση στο παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε οτι όποιος κερδίσει δύο φορές τον Πανιώνιο θα πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Το στίγμα του για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας στον Arena FM, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην κίνηση των «πράσινων» να βραβεύσουν τον «δικέφαλο» με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

«Ήμουν στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, γιατί ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους μεγάλους συλλόγους», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος της αναμέτρησης.

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και τέτοια περιστατικά όπως έγινε στις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι. Σε έναν σύλλογο αποφασίζει όμως η διοίκηση, όχι ο κόσμος. Ο φίλαθλος θέλει τίτλους και διακρίσεις. Οι τίτλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρετε ότι υπάρχει μια συνεργασία. Ας περιμένουμε».

Αναφορικά με την μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, επεσήμανε: «Τώρα τα playoffs θα είναι ένα θρίλερ μέχρι τέλους για την πρώτη θέση. Όποιος κερδίσει δυο φορές τον Πανιώνιο, θα τερματίσει πρώτος. Η μεγάλη απόκρουση ήταν του Γλύκου στο τετ α τετ του Μπεργκ. Καθόρισε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σταθερός σε όλο το ματς».

Τέλος, σχετικά με το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με το πρόγραμμα των play off, δήλωσε: «Και ο Παναθηναϊκός λέει να γίνει πρώτα το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα