Ιγκόρ πενταετίας στον Αστέρα Τρίπολης

Ιγκόρ πενταετίας στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Ιγκόρ, που αγωνιζόταν στην Κ-20, θα ανήκει για τα επόμενα πέντε χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως σας είχαμε γράψει στο gazzetta.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ιγκόρ αναμενόταν να προβιβαστεί από την Κ-20 στην πρώτη ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος ανήκε στην Κομερσιάλ και αφού έπεισε με τις εμφανίσεις του στην ομάδα Νέων, αποφασίστηκε να γίνει χρήση στην οψιόν αγοράς του που υπήρχε.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι παίκτες που θα πάρουν... προαγωγή και θα ακολουθήσουν το Μάκη Χάβο στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή Igor Silva de Almeida από την Comercial της Βραζιλίας. Ο Igor υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών και επέλεξε το νούμερο 96.

Ο Βραζιλιάνος μέσος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1996 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αγωνίζεται ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ο Igor τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε με την ομάδα Κ20 των ακαδημιών μας στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League και σημείωσε 11 γκολ.

Ο Igor είχε και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, στις 3 Φεβρουαρίου 2016, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (1-1).

Αργότερα, ο παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναγνώρισε την προσπάθεια μου. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά και τα όμορφα μαζί. Σκληρή δουλειά, χαμηλά το κεφάλι προκειμένου να καταφέρω να αποτελέσω ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας που χτίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ για τα επόμενα χρόνια."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα