Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας για τη σεζόν 2016-17

Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας για τη σεζόν 2016-17

bet365

Η πρώτη παρουσία της Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη σεζόν, θα βρει την ομάδα να ξεκινάει τη διοργάνωση από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, βάσει και των κανονισμών της UEFA.

Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται οι Πρωταθλήτριες ομάδες των χωρών με τη μεγαλύτερη συγκομιδή στην κατάταξη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Δεδομένα, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αποφεύγει «θηρία» όπως οι Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μπενφίκα και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες θα βρίσκονται επίσης στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Επιπλέον, υπάρχει αναμονή για μια εκ των Ρεάλ ή Ατλέτικο, ανάλογα με την ομάδα που θα πάρει το φετινό τρόπαιο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Λουγκάνο – Γιουνγκ Μπόις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Οι επιβεβαιωμένες ομάδες που θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν στους χρυσοφόρους ομίλους:

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λέστερ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιουβέντους, Νάπολι, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Κιέβου, Αϊντχόφεν, Μπριζ, Βασιλεία, Μπεσίκτας, Λίβερπουλ/Σεβίλλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα