Ο Μάρκεβιτς επιμένει: «Καμία συμφωνία»

Gazzetta team
Ο Μάρκεβιτς επιμένει: «Καμία συμφωνία»

bet365

Για ακόμη μια φορά ο Μίρον Μάρκεβιτς διέψευσε τις φήμες περί συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός προπονητής δεν βιάζεται να πάρει την τελική απόφασή του.

Απ’ όλα όσα δήλωσε ο 65χρονος Ουκρανός προπονητής στο επίσημο site της Ντνίπρο φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεσή του να περιμένει μέχρι να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μπορεί αρκετά ρεπορτάζ να συνδέουν τον Μάρκεβιτς με τον ΠΑΟΚ και στην Σαχτάρ, αλλά ο ίδιος δείχνει μια προτίμηση στην Ντνίπρο. «Ειλικρινά δεν ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητες. Υπάρχει μια πρόταση, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, καμία διαπραγμάτευση, αν και ξέρουν που θα με βρουν», δήλωσε ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας.

Πάντως, επανέλαβε ότι «δεν πρόκειται να βιαστώ για να πάρω την τελική απόφαση», ξεκαθαρίζοντας πως όσα γράφονται για ΠΑΟΚ και Σαχτάρ δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα