Τζιόλης: Αποβλήθηκε δώδεκα χρόνια μετά…

Τζιόλης: Αποβλήθηκε δώδεκα χρόνια μετά…

bet365

Από τον Σεπτέμβριο του 2004 είχε να αποβληθεί ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Άλλωστε, η κόκκινη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ήταν η δεύτερη μόλις στην καριέρα του…

Ο Κατερινιώτης μέσος αποβλήθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος (ή πλέι οφ) και η πρώτη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς την προηγούμενη κόκκινη κάρτα την είχε αντικρίσει από τον Ισπανό Φερνάντο Καρμόνα Μέντεζ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, Πανιώνιος – Ουντινέζε (3-1), για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Θα φύγει με το διπλό ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη; Σε απόδοση 2.25 στην Casino Rio Bet η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 2004 και έπρεπε να περάσουν σχεδόν δώδεκα χρόνια για να δει ο Τζιόλης τον Κύζα να τον αποβάλει στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Έλληνας μέσος του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε και όπως έλεγε στον Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του αγώνα, δεν είχε δει τον Ζέκα όταν έκανε την προβολή, που του στοίχησε την αποβολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα