«Ενέσεις ηθικού» από Στραματσόνι

«Ενέσεις ηθικού» από Στραματσόνι

Gazzetta team
«Ενέσεις ηθικού» από Στραματσόνι

bet365

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφς, με τον Αντρεά Στραμτσόνι να επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως η πρώτη θέση δεν έχει χαθεί.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφς, παρότι οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω.

Το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα ήταν βαρύ στο στρατόπεδο του «Τριφυλλιού», με τον Αντρεά Στραματσόνι να επιχειρεί να «ανεβάσει» την ψυχολογία τον παικτών του, τονίζοντας τους πως δεν θα πρέπει να απογοητευτούν, αλλά να δείξουν χαρακτήρα, καθώς η πρώτη θέση δεν έχει χαθεί.

«Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και αντοχές. Δεν θέλω να σας βλέπω απογοητευμένους, ξέρω ότι δεν μας βγαίνει στο γήπεδο η προσπάθεια που κάνουμε, αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα με το να το βάλουμε κάτω. Πρέπει να το αλλάξουμε. Ηρεμήστε απόψε, ξεκουραστείτε, και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στην ΑΕΚ. Τίποτα δεν έχει χαθεί, μπορούμε να νικήσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που μένουν και να βγούμε πρώτοι», φέρεται να ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, σύμφωνα με τη «Goal».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα