Ίβιτς: «Δεν είναι δίκαιο το πρόγραμμα»

Ίβιτς: «Δεν είναι δίκαιο το πρόγραμμα»

Ίβιτς: «Δεν είναι δίκαιο το πρόγραμμα»

Αντίθετος με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόγραμμα των πλέι οφ μετά την αναβολή του τελικού Κυπέλλου εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς κάνοντας λόγο για αδικία.

Ο Σέρβος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε αρχικά για το αποτέλεσμα και το τι σημαίνει για την ομάδα του αυτό: «Πάρα πολλά. Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν στόχο να δείξουν όσα έχουμε δουλέψει. Έδειξαν χαρακτήρα. Θέλουν να βελτιώσουν την θέση μας».

Για το αν μέτρησε το πάθος ή η τακτική: «Πάθος και θέληση πρώτα από όλα. Μετά είναι το τακτικό κομμάτι. Είχαμε και την αποβολή και είναι πολύ δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος. Ευτυχώς το διορθώσαμε όταν την χάσαμε επανήλθαμε και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το αν οι τραυματισμοί συνιστούν πρόβλημα: «Και οι τρεις παίκτες είναι σημαντικοί για μας. Έχουμε παίκτες έχουμε ρόστερ και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος θα είναι πιο ξεκούραστος την Τετάρτη: «Δεν είναι δίκαιο που δεν θα παίξουμε όλοι τις ίδιες μέρες και ώρες. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Ζητάω να αλλάξει και το άλλο παιχνίδι σαν προπονητής του ΠΑΟΚ. Για μένα αυτό δεν είναι δίκαιο».

Για την διαιτησία: «Κάποια χέρια που υπήρχαν από την άλλη πλευρά δεν δόθηκαν. Θα μπορούσαν να υπάρχουν και αποβολές από την άλλη πλευρά».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την εμφάνιση του Γλύκου: «Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες και κάθε φορά επιλέγουμε. Ξέρω πάντα ότι έχω και τον Μάρκο αν χρειαστεί».

Best of internet