Εσπανιόλ - Έιμπαρ 4-2

Gazzetta team
Εσπανιόλ - Έιμπαρ 4-2

bet365

Η Εσπανιόλ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο της σεζόν, καθώς επιβλήθηκε της Έιμπαρ με 4-2. Εντυπωσιακοί Μορένο και Ασένσιο.

Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, όμως η Εσπανιόλ αποφάσισε να κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος, για να αποχαιρετήσει το κοινό της. Οι Καταλανοί επιβλήθηκαν με 4-2 της Έιμπαρ και την έπιασαν στη βαθμολογία, με τους Μορένο και Ασένσιο να κάνουν πράγματα και θαύματα.

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 13’, όταν ο Σάντσεθ έκλεψε στη μεσαία γραμμή και έβγαλε την ασίστ στον Μορένο, που πέρασε και τον Ιρουρέτα, πριν κάνει το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 32’, όταν μετά από υπέροχο συνδυασμό των Μορένο και Ασένσιο, ο τελευταίος σκόραρε με προβολή, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόρχα Μπαστόν. Η απάντηση των γηπεδούχων, όμως, ήρθε σχετικά γρήγορα, με τον Ασένσιο να κάνει το 3-1 με ατομική προσπάθεια από αριστερά στο 66’, πριν ο Μορένο μετά από ασίστ του Ασένσιο κάνει το 4-1 στο 76’! Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με κεφαλιά του Σέρζι από κοντά στο 90’.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα