Φιέστα με πεντάρα οι Νέοι! (pics)

Φιέστα με πεντάρα οι Νέοι! (pics)

Gazzetta team
Φιέστα με πεντάρα οι Νέοι! (pics)

bet365

H K20 του Ολυμπιακού γιόρτασε το πρωτάθλημα που μαθηματικά είχε κατακτήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες νικώντας με 5-0 τον Ηρακλή στου Ρέντη.

Προφανώς και δεν είναι είδηση. Η Κ20 του Ολυμπιακού είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ομως περίμενε το τελευταίο ματς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την απονομή και την φιέστα. Κόντρα στον Ηρακλή λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 5-0 και γιόρτασαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο για την Κ20 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα κάνοντας ουσιαστικά περίπατο μέσα στην σεζόν. Ο Ανδρούτσος πέτυχε δυο γκολ (5' και 86') και οι Τολι (45'), Μανθάτης (46') και Λάτσι (47') σημείωσαν τα άλλα τρία τέρματα των ερυθρολεύκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα