«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο Ολντ Τράφορντ! (vids+pics)

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο Ολντ Τράφορντ! (vids+pics)

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο Ολντ Τράφορντ! (vids+pics)

Ενα ύποπτο πακέτο στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ έφερε την αναβολή της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ. Ελεγχόμενη έκρηξη.

Aναβολή! Ενα ύποπτο πακέτο (ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα) βρέθηκε στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου και κρίθηκε άμεση η αποχώρηση των οπαδών από το Ολντ Τράφορντ. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και μπορεί οι Βρετανοί να μιλούσαν για 45λεπτη καθυστέρηση, στη συνέχεια όμως ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς της Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ. Δεν εκκενώθηκαν μόνο οι δυο εξέδρες και πλέον οι οπαδοί καλούνται να αποχωρήσουν και από τον περιβάλλοντα χώρο.

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι βγήκαν άμεσα, ενώ σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις χτενίζουν το γήπεδο. Οπως ανακοίνωσε η Γιουνάιτεντ, κρίθηκε σωστή η αναβολή της αναμέτρησης έπειτα από συμβουλή των Αρχών.Tελευταία φορά που εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ ήταν στο φιλικό με την Ουράβα το 2004 λόγω καταιγίδας.

Σε ανακοίνωσή της η Premier League τονίζει πως σύντομα θα αποφασίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και η αναβολή αποφασίστηκε έπειτα από επαφές με την αστυνομία. Οπως ενημέρωσαν οι Αρχές, στο σημείο πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη, με τις πληροφορίες να τονίζουν πως τελικώς δεν ήταν εκρηκτικός μηχανισμός!

Ο Σταν Κόλιμορ (νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) τόνισε πως ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου, με την αστυνομία, πάντως, να ψάχνει για τυχόν δεύτερο πακέτο. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το το Associated Press μετέδωσε πως «το πακέτο έμοιαζε πάρα πολύ με εκρηκτικό μηχανισμό, που όμως δεν ήταν αληθινός».

Best of internet