Απόσταση στο οικονομικό μεταξύ Ξάνθης και Μπαντή

Απόσταση στο οικονομικό μεταξύ Ξάνθης και Μπαντή

bet365

Η Skoda Ξάνθη έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Μπαντή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Θα τα πουν και την επόμενη εβδομάδα οι δυο πλευρές.

Το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Λουίτζι Τσενάμο, θέλουν στην Ξάνθη να το καλύψουν με τον Γιώργο Μπαντή.

Ήδη οι Ακρίτες έχουν προτείνει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αλλά αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να τα πουν ξανά στα μέσα της εβδομάδας, μιας και υπάρχει η πρόθεση και των δύο πλευρών να τα βρουν.

Το δεδομένο τούτη τη στιγμή είναι πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο και την ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον Ατρόμητο, που είναι καλύτερη από αυτή της Ξάνθης (στη συνέντευξη του στο gazzetta.gr είχε μιλήσει για το μέλλον του).

Αν ήταν μόνο το οικονομικό στη μέση, ο παίκτης θα πηγαίνει χωρίς δεύτερη σκέψη στην Κύπρο. Ωστόσο, επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα