Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι πρωτιάς στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι πρωτιάς στη Λεωφόρο

bet365

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται στη Λεωφόρο στις 20:30.

Μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, σε ένα ματς όπου θα ανοιχτεί και πάλι η Θύρα 13 (20:00, Novasports 2). Κι οι δυο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και όποιος νικήσει θα ανέβει στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Τελάντερ και Πράνιτς που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής άφησε και τον Γιούρι Μαμούτε. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Καλτσάς, Μαρινάκης.

Ετσι, στην 11άδα αναμένεται να δούμε τους: Στιλ στο τέρμα και Κουτρουμπή-Μολέδο στο κέντρο της άμυνας, με τους Μέστο και Νάνο στα μπακ. Οι Ζέκα Αμπέντ και Λουντ θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ με τον Βιγιαφάνιες να είναι πίσω από τους Λέτο - Μπεργκ.

Από την άλλη, ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όχι όμως και ο Μιγκέλ Βίτορ. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγώνες χρειάζεται ν’ αποκτήσει ρυθμό προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο 4-2-3-1 του τους Γλύκο στο τέρμα και τους Μαλεζά, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας με τους Κίτσιου και Λέοβατς στα άκρα. Τσίμιροτ και Τζιόλης θα είναι τα δύο χαφ με τους Ροντρίγκες και Μυστακίδη αν είναι στα άκρα, ενώ ο Πέλκας θα βρίσκεται πίσω από τον Αθανασιάδη.

Η βαθμολογία στα πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 3
Παναθηναϊκός 3
ΑΕΚ 2
Πανιώνιος 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα