Ισόπαλος με την Σπάρτη ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Ισόπαλος με την Σπάρτη ο Ατρόμητος

bet365

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Ατρόμητος στο φιλικό που έδωσε στη Σπάρτη στη φιέστα ανόδου της πρώτης...

Φιλικό αγώνα στην Σπάρτη έδωσε το απόγευμα του Σαββάτυ ο Ατρόμητος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της τοπικής ομάδας για την άνοδο της στη Football League όπου έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Aπό κόρνερ του Γροντή και την πρώτη κεφαλιά του Λε Ταλέκ, ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η Σπάρτη ισοφάρισε στο 44’ με πλασέ του Αναστασάκου από σέντρα του Σιώπη.

9865435.jpg

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Λακωνίας τίμησε την ομάδα του Περιστερίου (τo αγαλματίδιο του Λεωνίδα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης) ενώ ο ΑΟ Σπάρτης τίμησε τον Τραϊανό Δέλλα (το αναμνηστικό κύπελλο απένειμε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γουζιώτης).

0987654.PNG

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, (46΄Μπάρκας), Μπρίτο (46 Μπάλλας,), Λε Ταλέκ (46΄Μπαστακός), Μπιτόλο (46’ Θεολόγου), Λαζαρίδης (46΄Ρεγκάκος), Κιβρακίδης (46’Κωστούλας), Λημνιός (58΄Κούρος), Γροντής (58’ Λαζαρίδης/Κ20 ), Παπαδόπουλος (46΄Τσατσόπουλος), Κειτά (46΄Νάτσος), Κατράνης (56΄ Κρουσέλ).

ΣΠΑΡΤΗ: Κραββαρίτης (47΄Στέλιος), Σιώπης (82΄Κοιλιάρας), Παναγιώτου (86’ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (70’ Γκίτζιας), Παρασκευαϊδης (66΄Σπηλιοτόπουλος), Γέσιτς (21΄Αναστασόπουλος λ.τρ), Κατσίκης (55’ Μπιταξής), Οικονομόπουλος, (86’ Ρώρος), Αναστασάκος (47΄Κρεββατάς), Βιγιαφάνες (65΄Δημολιός), Ηλιόπουλος (55’ Χαλίλι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα