Άφησε εκτός τον Μαμούτε ο Στραματσόνι

Άφησε εκτός τον Μαμούτε ο Στραματσόνι

Άφησε εκτός τον Μαμούτε ο Στραματσόνι

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Γιούρι Μαμούτε, με τον Στραματσόνι με αυτό τον τρόπο να του στέλνει μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Τελάντερ και Πράνιτς που συνέχισαν το ατοιμικό τους πρόγραμμα, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής άφησε και τον Γιούρι Μαμούτε. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Καλτσάς, Μαρινάκης.

Σε ότι αφορά την προπόνηση του «τριφυλλιού», είχε ζέσταμα, «κορόιδο», τακτική, στημένα και παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 2η αγωνιστική στα play offs της Super League Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα