Αφεντικό τριετίας!

Αφεντικό τριετίας!

Αφεντικό τριετίας!

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήρθε στην Αθήνα για να υλοποιήσει εν λευκώ το πλάνο της επόμενης τριετίας στον Παναθηναϊκό. Έρχεται και η οικογένειά του.

Η αποστολή του Γιάννη Αλαφούζου να πείσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να επιστρέψει στην Ευρώπη για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ήταν σαφώς η πιο δύσκολη ποδοσφαιρική υπόθεση που έπρεπε να φέρει εις πέρας. Ο Βραζιλιάνος ζητούσε αρκετές εγγυήσεις και εχέγγυα για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, κάτι απολύτως λογικό. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πιστεύοντας αρκετά στον πρώην αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας ικανοποίησε το σύνολο των «θέλω» του Ζιλμπέρτο και κάπως έτσι πάτησε Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η συμφωνία των δύο ανδρών που θα αποτυπωθεί τις επόμενες ώρες και στο χαρτί, είναι για τα επόμενα τρία χρόνια! Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα τόσο την πίστη του συλλόγου στον Ζιλμπέρτο όσο και ότι ο Βραζιλιάνος έρχεται με ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ για να το κάνει πράξη στον Παναθηναϊκό!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μίλαν - Ρόμα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο 40χρονος τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει εν λευκώ την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλες οι αποφάσεις θα έχουν την δική του... σφραγίδα!

Πάντως, σε αυτό το δεύτερο... ταξίδι στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο δεν θα είναι μόνος του. Το επόμενο διάστημα θα έρθει μαζί με την οικογένειά του για μόνιμη εγκατάσταση, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη φορά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα