Και... Κίνα για Μαρτίνες

Και... Κίνα για Μαρτίνες

Και... Κίνα για Μαρτίνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νίκολας Μαρτίνες έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και από την Κίνα.

Πριν λίγες μέρες διαβάσετε στο gazzetta.gr ότι ο Νίκολας Μαρτίνες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και του Κατάρ, τη στιγμή που η Ανόρθωση θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ωστόσο, από την Κύπρο δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον Αργεντινό από τη στιγμή που κι ο ΑΠΟΕΛ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του - τουλάχιστον βάσει κάποιων δημοσιευμάτων.

Μια ακόμη ομάδα που γράφτηκε για τον παίκτη είναι ο Πανιώνιος, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η... χάρη του Μαρτίνες έχει φτάσει μέχρι την Κίνα. Το όνομα του εν λόγω συλλόγου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα. 

Η «βασίλισσα» θέλει νίκη και θα περιμένει χαρμόσυνα νέα από τη Γρανάδα! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ντεπορτίβο - Ρεάλ Μαδρίτης, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

O παίκτης αυτή τη στιγμή είναι στην Αργεντινή, για διακοπές μαζί με την οικογένειά του, ενώ αναμένεται να ακούσει και από τα χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν υπολογίζεται ή όχι για του χρόνου. Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα βγαίνουν από μερίδα του Τύπου ο Μάρκο Σίλβα δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, αν κι ο ίδιος θέλει να πάρει μια ευκαιρία και να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στο Λιμάνι.

Best of internet