«Ματιές» σε Βάντερσον ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Ματιές» σε Βάντερσον ο ΠΑΣ Γιάννινα

«Ματιές» σε Βάντερσον ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει στη λίστα του τον Βάντερσον του Απόλλωνα Σμύρνης. 

Μία λύση που εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτή του Βάντερσον, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βραζιλία είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Απόλλωνα, έχοντας σημειώσει σε σε 26 ματς 8 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Ωστόσο, προβλημάτισε τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τη συμπεριφορά του αρκετές φορές και γι αυτό ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του παιδιά καταλαβαίνει ότι πρέπει να τον βγάλει προς πώληση μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο εν λόγω παίκτης αποτέλεσε και ένα από τα σημεία τριβής του Αλέκου Βοσνιάδη με τον ισχυρό άντρα της ομάδας, μιας κι ο τότε τεχνικός της ομάδας επιθυμούσε την αποδέσμευεσή του, γεγονός για το οποίο είχε συναινέσει και είχε προτείνει κι ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Κοτταράς.

Στον ΠΑΣ, έχουν γνώση για το θέμα της συμπεριφοράς του, αλλά εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του και στην περίπτωση που κινηθούν εν τέλει για την περίπτωσή του, θα λάβουν και απαραίτητα μέτρα.

Best of internet