Ο Στραματσόνι απέρριψε τον Τσιγκρίνσκι

Ο Στραματσόνι απέρριψε τον Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
Ο Στραματσόνι απέρριψε τον Τσιγκρίνσκι

bet365

Εκτός από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι φαίνεται πως προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η τελική εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι για τον Ουκρανό αμυντικό της Ντνίπρο ήταν αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με τη «Goal», ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στους «πράσινους» ήταν και αυτό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο 29χρονος Ουκρανός στόπερ της Ντνίπρο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το όνομα του έχει συνδεθεί τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον ΠΑΟΚ, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι σύμφωνα με το δημοσίευμα φαίνεται πως απέρριψε την περίπτωση του, καθώς οι πληροφορίες που συνέλεξε για τον άλλοτε αρχηγό της Σαχτάρ, με πέρασμα και από τη Μπαρτσελόνα (οι «μπλαουγκράνα» είχαν δαπανήσει 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του το καλοκαίρι του 2011), δεν τον άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένο.

Πάντως η πλευρά του παίκτη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Σαχτάρ το τελευταίο διάστημα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο ο Τσιγκρίνσκι να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα