«Ντου» για... meldonium στη Ροστόφ!

Gazzetta team
«Ντου» για... meldonium στη Ροστόφ!

bet365

Σε απροειδοποίητο έλεγχο ντόπινγκ στην ομάδας της Ροστόφ προχώρησε η FIFA την Πέμπτη (13/5), αναζητώντας πιθανά κρούσματα χρήσης meldonium και στον ρωσικό σύλλογο.

Η Ροστόφ εντυπωσιάζει με τη φετινή της παρουσία στο ρωσικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας με δυο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Η ομάδα του Κουρμπάν Μπερντίεφ έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στη Ρωσία, μιας και την περασμένη χρονιά πάλευε μέχρι το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού και με τα πρώτα δημοσιεύματα και τις φήμες περί πιθανής χρήσης meldonium να έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα ρωσικά ΜΜΕ, η FIFA προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ την Πέμπτη (13/5), εξετάζοντας όλη της βασική 11άδα της ομάδας, που αγωνίστηκε στο «διπλό» της Τετάρτης (12/5) απέναντι στη Ντινάμο Μόσχας.

«Στον Τύπο της χώρας είχαν κάνει την εμφάνιση τους δημοσιεύματα για παραγγελίες απαγορευμένων ουσιών από τη συγκεκριμένη ομάδα. Έτσι εξετάσαμε όλη την βασική 11άδα από το πρόσφατο παιχνίδι και πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Γίρι Ντβόρακ, σχετικός αρμόδιος της FIFA για ιατρικά θέματα.

 

Τελευταία Νέα