ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μακ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Μακ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά την ίωση που είχε και τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας. Ατομικό ο Βίτορ, ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Γκολάσα.

Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται και πάλι ο Σλοβάκος επιθετικός, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε κανονικά. Ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στη γάμπα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε κι ο Εγιάλ Γκολάσα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στις μέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στις αναμετρήσεις καλείται να διαχειριστεί την κούραση, τη διατήρηση του ρυθμού και τον ψυχολογικό τομέα σε αυτή τη διαδικασία όπου κάθε λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο. Σήμερα (13/5) η ομάδα προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να μοιράζεται ανάμεσα στην απαραίτητη αποφόρτιση των όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ και στις ασκήσεις για τη συνολική λειτουργία της ομάδας και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς προκειμένου να προστεθεί κι αυτός στις λύσεις του Βλάνταν Ίβιτς εν όψει συνέχειας. Αύριο (14/5) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 13:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό εν αναμονή της οριστικοποίησης του υπόλοιπου προγράμματος των Play Offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα