Τέλειωσε του Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Τέλειωσε του Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Τέλειωσε του Ντιγκινί στον Ατρόμητο

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου.

Την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το επόμενο διάστημα ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, έδωσαν τα χέρια με τον Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το gazzetta.gr απασχολούσε έντονα την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Η περίπτωσή του είχε μπει για λίγο στο ψυγείο μέχρι να υπάρξει συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό και τις τελευταίες μέρες άρχισαν και πάλι οι επαφές με τον Γάλλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένουν είναι οι υπογραφές.

Αυτές αναμένεται να μπουν τις επόμενες μέρες και αμέσως μετά θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα