Κοντά σε Πάμπλο Ντε Λούκας η Ξάνθη

Κοντά σε Πάμπλο Ντε Λούκας η Ξάνθη

bet365

Πρόταση στον Ισπανό μέσο της Βιτορούλ έχει κάνει η Ξάνθη, πολύ κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Έστω και ένα χρόνο αργότερα, το... φλερτ της Ξάνθης με τον Ισπανό αμυντικό μέσο Πάμπλο Ντε Λούκας θα καταλήξει σε γάμο! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο παίκτης της Βιτορούλ έχει πρόταση από τους Ακρίτες και είναι έτοιμος να ανάψει το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μπορεί το κασέ του να είναι υψηλό, κοντά στις 140.00 ευρώ, όμως όλα δείχνουν πως θα βρεθεί η... χρυσή τομή και οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στην Ρουμανία - με... διάλειμμα ένα 6μηνο στο Ισραήλ - απασχόλησε και πέρσι το καλοκαίρι την Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Στην φετινή σεζόν, είχε 9 συμμετοχές στην Μπεϊτάρ και 13 στην Βιτορούλ, όπου βρήκε και 2 φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Τελευταίο του παιχνίδι στην Ρουμανία, είναι αυτό κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που στιγματίστηκε από τον τραγικό θάνατο του Πατρίκ Εκένγκ.

Ο Ισπανός, άρεσε αρκετά και στην ΑΕ Λεμεσού, με τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον έχει παρακολουθήσει και να κάνει προσπάθειες να τον πάρει μαζί του στην Κύπρο, όμως παρά την καλή πρόταση που έγινε στον Ρουμάνο, όλα δείχνουν πως αυτός θα επιλέξει την Ελλάδα και θα φορέσει την φανέλα της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα