Στραματσόνι: «Ήταν ομαδικό λάθος»

Στραματσόνι: «Ήταν ομαδικό λάθος»

Ο Αντρέα Στραματσόνι κάλυψε απόλυτα τον Λουκ Στιλ για το λάθος του στην Νέα Σμύρνη και μίλησε για το παιχνίδι που έρχεται με τον ΠΑΟΚ!

Στραματσόνι: «Ήταν ομαδικό λάθος»

«Φυσικά και εμπιστεύομαι τον Λουκ Στιλ. Καταρχάς, δεν μου αρέσει να μιλάω για ατομικά λάθη. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι εδώ δεν ήταν λάθος μόνο του τερματοφύλακα. Ήταν ομαδικό λάθος». Με αυτά τα λόγια ο Ιταλός τεχνικός στήριξε έμπρακτα τον Άγγλο πορτιέρο μετά το τραγικό σφάλμα στην Νέα Σμύρνη, δείχνοντας πως θα συνεχίσει να τον εμπιστεύεται κάτω από την εστία του «τριφυλλιού». 

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε, επίσης,  στην κάμερα της NOVA για: 

-αν διαφοροποιούνται τα πλάνα του λόγω της ισοπαλίας με τον Πανιώνιο: «Όχι, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε με νίκη στα play off, αλλά συνολικά είναι έξι τα παιχνίδια και δεν αλλάζει το πλάνο μας». 

-το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ασκείται έντονη κριτική για τον Λουκ Στιλ και το αν τον εμπιστεύεται: «Φυσικά και εμπιστεύομαι τον Λουκ Στιλ. Καταρχάς, δεν μου αρέσει να μιλάω για ατομικά λάθη. Επίσης, πρέπει να πούμε ότι εδώ δεν ήταν λάθος μόνο του τερματοφύλακα. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που αναμίχθηκαν στη φάση, όπως ο Νάνο, ο Μολέδο, αλλά είναι ομαδικό το λάθος. Οπότε, μιλάμε για ομαδικό λάθος. Για να έχει φθάσει η μπάλα στον τερματοφύλακα σημαίνει ότι είχαμε κλειστεί και έγινε ομαδικά το λάθος». 

-αν είναι τεστ το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει νικήσει σε κάποιο μεγάλο ματς ο Παναθηναϊκός φέτος: «Φυσικά, αλλά και κάθε παιχνίδι είναι τεστ και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ότι είμαστε Παναθηναϊκός. Από την άλλη πλευρά έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Οπότε, αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να αποτελέσει τεστ για εμάς». 

-το αν αποτέλεσε μάθημα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς έγινε 2-2 το 2-0: «Ναι, αλλά φέτος πήραμε πολλά μαθήματα στη σεζόν. Επίσης, από κάθε παιχνίδι μπορείς να κρατάς κάτι. Είναι παιχνίδι-κλειδί, επειδή έχουμε τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ». 

-το αν είναι το παιχνίδι που θέλει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση: «Κατά τη γνώμη μου, εξαιρώντας τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο, υπό την έννοια ότι έχει καλούς παίκτες, ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, διότι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα στον κενό χώρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε δύο ματς δεχθήκαμε πέντε γκολ από αυτήν την ομάδα. Θεωρώ, ότι αφού δεν πρόκειται να τον υποτιμήσουμε, αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη». 

-το αν αποκτά επιπλέον δύναμη ο Παναθηναϊκός με την παρουσία της Θύρας 13 που ήταν κλειστή στα τελευταία ματς: «Φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ξέρουμε ότι μας δίνουνε πολύ δύναμη. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και για τους εαυτούς, αλλά και για να τους δώσουμε χαρά. Γι’ αυτό θέλουμε να πάρουμε μια νίκη για να τους ικανοποιήσουμε».

Best of internet