Ηρακλής: Έβαλε πωλητήριο ο Παπαθανασάκης

Ηρακλής: Έβαλε πωλητήριο ο Παπαθανασάκης

Ηρακλής: Έβαλε πωλητήριο ο Παπαθανασάκης

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αποφάσισε να απεμπλακεί από τα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ομογενής επιχειρηματία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του σωματείου, κι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει αδειοδότηση. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αυτή την φορά δεν ψάχνει συμπαίκτη, αλλά έναν άνθρωπο που θα πωλήσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του. Ο Καναδός επιχειρηματίας, φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ανθρώπους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Οι υποψήφιοι επενδυτές είναι άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και βλέπουν με θετικό μάτι την εμπλοκή τους στον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα