Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Πανιώνιος

Gazzetta team
Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Πανιώνιος

bet365

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου ενώ κανονικά θα γίνει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Το σίριαλ με τον τελικό του Κυπέλλου θα έχει αίσιο τέλος, καθώς και ο τελευταίος σκόπελος ξεπεράστηκε. Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή αναβλήθηκε και έτσι η «Ένωση» συμφωνεί να παίξει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ θα διεξαχθεί κανονικά με διαιτητή τον Κύζα και βοηθούς τους Αλεξέα, Τουμπακάρη.

Όπως είναι λογικό και με δεδομένο πως την Τρίτη θα έχουμε τελικό, αλλάζει ημερομηνία και το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη. Οι ημερομηνίες για αυτές τις δύο αναμετρήσεις αναμένεται να αποφασιστούν στο έκτακτο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της NOVA και το αν θα ενεργοποιήσει τις ρήτρες. Για κάθε ματς που δεν διεξάγεται η ρήτρα αγγίζει τις 175.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα