Την Δευτέρα αποφασίζει η SuperLeague

Gazzetta team
Την Δευτέρα αποφασίζει η SuperLeague

bet365

Για την Δευτέρα μετατέθηκε τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή...

Κανονικά θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των Play Off της SuperLeague, καθώς οι όποιες πιθανότητες υπήρχαν για αναβολής της, εξαφανίστηκαν με την μετάθεση του Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής για την Δευτέρα. Έτσι, πλέον αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει η ΑΕΚ Σάββατο.

Αυτό αρχικά ήταν να γίνει την Παρασκευή και θα συζητούσε το πρόγραμμα των αγωνιστικών που ακολουθούν λόγω του μπάχαλου που υπάρχει με την διεξαγωγή του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/05/2016 στις 14.00 στα γραφεία της SuperLeague».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα