Γκάρι Ροντρίγκες: Σκοράρει μόνο στην Τούμπα!

Γκάρι Ροντρίγκες: Σκοράρει μόνο στην Τούμπα!

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, έφτασε τα έξι γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βρίσκοντας δίχτυα και πάλι σε αγώνα που έγινε στην Τούμπα. Εκτός έδρας, απλά… Δεν σκοράρει!

Δεν τα λες και πολλά τα γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες. Έξι όλα κι όλα, σε 31 συμμετοχές, εκ των οποίων κανένα μακριά από την Τούμπα!

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει μια παράξενη σχέση αγάπης με τα δίχτυα της Τούμπας. Εκεί έχει σκοράρει έξι φορές (δύο κόντρα στην ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και σε πλέι οφ), ενώ και οι τρεις από τις πέντε ασίστ, που έχει δώσει σε συμπαίκτες του, είναι και πάλι σε εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ.

Μακριά από το «σπίτι» του «Δικεφάλου» ο Ροντρίγκες δεν σκοράρει. Αν, όμως, θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, ακόμη πιο πολύ στα πλέι οφ, πρέπει «να αλλάξει τροπάριο» σκοράροντας και εκτός έδρας.

Έχει τρεις ευκαιρίες: Λεωφόρος (Παναθηναϊκός), Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος) και ΟΑΚΑ (ΑΕΚ).

Τα γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

20/08/15: ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι (5-0) 1γκολ

23/09/15: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2-1) 1γκολ

25/10/15: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (3-1) 1 γκολ

08/11/15: ΠΑΟΚ – Πανθρακικός (3-3) 2 γκολ

11/05/16: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (2-1) 1 γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα