Και ο Κάσερες στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Και ο Κάσερες στην «ερυθρόλευκη» λίστα

Gazzetta team
Και ο Κάσερες στην «ερυθρόλευκη» λίστα

bet365

Δε... παίζει μόνος του Ντιόγκο Φιγκέιρας για τον Ολυμπιακό.

Την περίπτωση ακόμα ενός μπακ, πέρα από αυτή του Ντιόγκο Φιγκέιρας, φέρεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός, καθώς δημοσιεύματα τοποθετούν στην λίστα των «ερυθρόλευκων» και τον Μάρκος Κάσερες της Νιούελς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», ο 31χρονος είναι στα υπ' όψιν των πρωταθλητών Ελλάδος, χωρίς, όμως, να αποτελεί προτεραιότητα. Η δυνατότητα που έχει να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός, πέρα από δεξί μπακ, σίγουρα είναι ένα θετικό που του δίνει... πόντους.

Βέβαια, στον αντίποδα, τόσο η ηλικία του είναι... προχωρημένη, ενώ δεν έχει κοινοτικό διαβατήρια, κάτι που αποτελεί εκ των βασικών λόγων που δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Ο Παραγουανός αμυντικός, είναι και διεθνής, έχοντας φορέσει 15 φορές την φανέλα με το εθνόσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα