Αρέσει πολύ σε Σίλβα ο Φιγκέιρας (vids)

Αρέσει πολύ σε Σίλβα ο Φιγκέιρας (vids)

Αρέσει πολύ σε Σίλβα ο Φιγκέιρας (vids)

bet365

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας είναι μία περίπτωση που τσεκάρεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό και αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα. Οι δυσκολίες και τα άλλα ονόματα.

Ο Σίλβα φέρεται να έχει ήδη δώσει θετική εισήγηση ή εάν θέλετε πολύ καλό... report για τον άσο της Σεβίλλης, τον οποίο ξέρει πολύ καλά από την εποχή της Πάσος Φερέϊρα και που του αρέσει γενικά πολύ ως στιλ και παίκτης. Στα 25 του ο Πορτογάλος Φιγκέιρας βέβαια δεν έχει και μικρό... κασέ και δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγει από την Σεβίλλη, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017.

Πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για κασέ περίπου στα 2 εκατ. ευρώ. Σε αυτά προσθέστε και τα περίπου 3 εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι Σεβιγιάνοι. Πρόκειται για παίκτη που παίζει δεξί μπακ - χαφ αλλά και αριστερό μπακ. Η βασική του θέση είναι ακραίος αμυντικός στην δεξιά πλευρά.

Βέβαια για να... κυνηγήσει για τα καλά έναν παίκτη σαν τον Ντιόγκο Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πουληθεί ο Ομάρ (σ.σ. κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί). Να φύγουν φέτος το καλοκαίρι και ο Ομάρ και ο Μαζουάκου δεν θα είναι τόσο απλό, με το πιο πιθανό να φαντάζει να πουληθεί ένας εκ των δύο. Από την άλλη υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων μπακ που έχουν τεθεί στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού. Τέτοιες είναι του Μάρκος Κάσερες (30χρονος Παραγουανός δεξιός μπακ της Νιούελς, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και που δεν έχει καμία ευρωπαϊκή εμπειρία) και του 25χρονου αριστερού μπακ - χαφ Εμάνουελ Ινσούα (σ.σ. Αργεντίνου που είναι και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και ανήκει στην Ουντινέζε αλλά παίζει δανεικός στην Αργεντινή και που έχει... δοκιμαστεί σε επίπεδο ισπανικού και ιταλικού πρωταθλήματος).

Όσο για το θέμα Κέβιν Μιραλάς; Έχει αρχίσει να... αναθερμαίνεται πάλι αλλά και να... συντηρείται ιδίως λόγω των αρνητικών εξελίξεων που αφορούν στον άσο της Έβερτον με την Εθνική Βελγίου, που μπορεί να τον κάνουν να ψάξει ένα νέο... restart στην καριέρα του... Η περίπτωσή του πάντως ακόμα και φέτος συνεχίζει να είναι δύσκολη από οικονομικής (κυρίως) πλευράς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα