Ευθυμιάδης και Κωσταράς για βοηθοί του Σιδηρόπουλου

Ευθυμιάδης και Κωσταράς για βοηθοί του Σιδηρόπουλου

bet365

Στην προσπάθεια να βρεθεί χρυσή... τομή για τον τελικό φαίνεται να... προκρίνονται ως βοηθοί του Σιδηρόπουλου οι Ευθυμιάδης και ο Κωσταράς, που είναι στο ευρωπαϊκό του team.
Η ΕΠΟ εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να γίνει ο τελικός στις 17/5. Έτσι οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά να αντικαθιστούν τους Αλεξέα και Πετρόπουλο ως επόπτες του Σιδηρόπουλου για τον τελικό.
Πρόκειται δηλαδή για το team του Τάσου Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα ο Αρετόπουλος μπορεί να μείνει ως όχι όμως ο Κουκουλάκης δεν είναι διεθνής (σ.σ. ο άλλος πρόσθετος βοηθός) ενώ μη διεθνής παρατηρητής είναι ο Γκρούτσης που έχει οριστεί. Τέταρτος ήταν ο Τουμπακάρης. Μένει να φανεί βέβαια εάν αυτό το πρότζεκτ προχωρήσει ή όχι... Αυτήν την στιγμή πάντως φαίνεται να υπάρχει θετική διάθεση για συμφωνία Υπουργείο Αθλητισμού - ΕΠΟ αλλά και FIFA - UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα