Συμφωνία ή καταστροφή!

Συμφωνία ή καταστροφή!

bet365

Ώρα μηδέν η αυριανή για το ποδόσφαιρό μας, καθώς αν δεν υπάρξει λύση στο έκτακτο Δ.Σ της Λίγκας, η καταστροφή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η έκφραση «ή τώρα ή ποτέ», ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τον χρόνο να πιέζει απίστευτα, αύριο Παρασκευή θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ της Λίγκας, όπου πραγματικά πρέπει να βρεθεί λύση, καθώς η καταστροφή δεν είναι μακριά.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν συμφώνησε σήμερα να γίνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο το Σάββατο, προκειμένου της Τρίτη να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, χωρίς δόση υπερβολής βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν. Και βρισκόμαστε γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες λόγω Euro.

Γι' αυτό και αύριο Παρασκευή όλες οι ομάδες θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Αν όντως έχουν στα χέρια τους τον οριστικό ορισμό του τελικού Κυπέλλου (γιατί ακόμα και εκεί τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει), τότε ο μοναδικός δρόμος που φαίνεται να υπάρχει, είναι να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των πλέι οφ.

Αν το κάνουν αυτό, είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν οικονομικές επιπτώσεις, καθώς τρέχει η σχετική ρήτρα από την NOVA, η οποία είναι λίγο παραπάνω από 3.000.000 ευρώ. Γιαυτό και αν παρθεί μια τέτοια απόφαση πρέπει να την πάρουν όλοι, καθώς όλοι θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Σε αντίθετη περίπτωση που δηλαδή η Λίγκα δεν βρει λύση με το πρόγραμμα των πλέι οφ και εμμείνει στο υπάρχον, τότε όλα είναι στον αέρα.

Ο τελικός Κυπέλλου δεν θα μπορεί να διεξαχθεί με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ το grexit θα επανέλθει δυναμικά. Η λογική λέει πως έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση. Και για να βρεθεί θα πρέπει αρχικά ΕΠΟ και Πολιτεία να τα βρουν οριστικά για τον τελικό και στην συνέχεια η Λίγκα να αλλάξει το πρόγραμμα των πλέι οφ, ερχόμενη σε συνεννόηση και με τον ΕΣΑΚΕ, καθώς αν τελικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο οριστεί το Σάββατο, είναι αναγκαστική η αλλαγή ημέρας του πέμπτου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που θα γίνει στο διπλανό κλειστό.

Λίγες ώρες πάντως έμειναν για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι τόσο με τον τελικό Κυπέλλου, όσο και με την συνέχεια των πλέι οφ, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα