Διώξεις σε εκπρόσωπους Ενώσεων και Ιωνικό - ΟΦΗ
Ο Στέφανος Μπαξεβάνης, ως αναπληρωτής υπεύθυνος διώξεων, άσκησε διώξεις σε εκπροσώπους ΕΠΣ και Ιωνικό και ΟΦΗ.
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:
1. Του Nικόλαου Βακάλη, προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
2. Των Περικλή Λασκαράκη και Μιλτιάδη Καλόγηρου, προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
3. Του Βασίλειου Χατζηαποστόλου, προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1,5, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
4. Των ομάδων ΑΟ Ιωνικού Νίκαιας και ΟΦΗ, νόμιμα εκπροσωπούμενων για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 5 εδ. α’, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η απάντηση του Μπέου στον Μπούση: «Δεν τον είδαμε να κάνει καμία τοποθέτηση για το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε»
- Εκνευρισμένος ο Μπούσης: Ανέβασε story με την επίμαχη φάση για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή
- Τελικός Κυπέλλου: Τη Δευτέρα αρχίζει η online διάθεση εισιτηρίων σε ακόμα δυο θύρες του ΟΦΗ
