Τι είπε η ΑΕΚ στην Λίγκα

Τι είπε η ΑΕΚ στην Λίγκα

bet365

Ανοιχτή η «Ενωση» για να γίνει ο τελικός την Τρίτη αλλά υπάρχει θέμα με το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος. Τι ζήτησε και που κολλάει το θέμα.

Μπέρδεμα και ένα μικρό μπάχαλο με το πότε θα γίνει ο τελικός, εάν θα γίνουν τα play off κι αν υπάρχουν ημερομηνίες έχει προκύψει στην Σούπερ Λίγκα. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες ωστόσο άκουγε τις θέσεις και απαντούσε σε όλους. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η «Ενωση» δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την Τρίτη.

Υπάρχει ένα «αλλά» όμως. Σημαντικό. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίξει και Κυριακή με τον Πανιώνιο και την Τρίτη τελικό Κυπέλλου (πολύ λογικό). Τι ζήτησε ο Δέδες; Να γίνει ο τελικός την Τρίτη και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο να γίνει στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Δηλαδή τρεις μέρες μετά την λήξη των play off.

Σε αυτό το ενδεχόμενο όμως διαφωνούν οι άλλες τρεις ομάδες των play off. Γιατί πολύ απλά τόνιζαν ότι θα γνωρίζει η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος την βαθμολογία του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Κάποιοι έθεσαν και το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο το Σάββατο κάτι στο οποίο δεν συναινεί η ΑΕΚ και ταυτόχρονα δεν θα μπορούσε να γίνει μιας και στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γινόταν το Παναθηναϊκός-Αρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα