Στιλ: «Όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να προχωράς»

Στιλ: «Όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να προχωράς»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε για το γκολ που δέχθηκε στην Νέα Σμύρνη και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός στην πλατεία!

Στιλ: «Όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να προχωράς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιλ στην κάμερα της Nova:

Για το αν ήταν άτυχος ο Παναθηναϊκός: "Δεν ήταν θέμα τύχης. Ένας πόντος μακριά από την έδρα σου δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Οι τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στη διαδικασία για συγκεκριμένο λόγο και έχουν καλές επιδόσεις στην έδρα τους. Ο τρόπος που εξελίχτηκε το ματς, κάνει σημαντικό τον πόντο".

Για τη συνέχεια και αν επηρεάζει η ισοπαλία: "Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά το γεγονός ότι επανήλθαμε στο ματς έχει σημασία. Δεν πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι να μας επηρεάσει, γιατί ακολουθούν πολλά ματς σε λίγες ημέρες. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες".

Για το αν αυτός είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία: "Ναι, τώρα είμαι ικανοποιημένος. Στην αρχή του ματς θα έλεγα όχι. Αλλά αφού δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ, όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος. Πέρυσι είχαμε πετύχει 4 συνεχόμενες νίκες στην ίδια διαδικασία, φέτος προφανώς δεν θα συμβεί το ίδιο, αφού αρχίσαμε με ισοπαλία. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζουμε, πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε".

Για το αν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι γρουσούζικο για τον ίδιο: "Στο πρώτο μου παιχνίδι εδώ απέκρουσα πέναλτι και πίστεψα πως ήταν ένα τυχερό γήπεδο, αλλά τελικά είχα άδικο. Αλλά, δεν πιστεύω σε αυτά τα... σκουπίδια, δεν με επηρεάζουν. Απλώς συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να προχωράς. Δεν πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να σε ρίχνουν ψυχολογικά, γιατί λένε διάφορα και θέλουν να σου δημιουργήσουν κακή διάθεση. Δεν με αγγίζουν αυτά".

Best of internet