ΠΑΟΚ: Παραμένουν αμφίβολοι Βίτορ και Μακ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παραμένουν αμφίβολοι Βίτορ και Μακ

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και παραμένει αμφίβολος, όπως και ο Ρόμπερτ Μακ, για το ντέρμπι των πλέι οφ, εάν κι εφόσον γίνει την Κυριακή, με τον Παναθηναϊκό.

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονούνται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Ο Μιγκέλ Βίτορ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την Παρασκευή (13.05) θα υποβληθεί σ’ επανέλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. Ο Ρόμπερτ Μακ παρέμεινε στο σπίτι του γιατί εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα σε μειωμένη ένταση.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (13.05) θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα