Δεν θα είναι κομπάρσος στα πλέι οφ

Δεν θα είναι κομπάρσος στα πλέι οφ

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον Πανιώνιο που έστειλε το δικό του μήνυμα για το υπόλοιπο των πλέι οφ, αλλά και για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για άλλο ένα θρίαμβο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κάποιοι θεωρούσαν ότι ο ρόλος του Πανιωνίου στα πλέι οφ θα είναι απλά διακοσμητικός συμπληρώνοντας τις άλλες τρεις ομάδες. Κι ενώ οι άλλοι πίστευαν ότι ο Πανιώνιος θα έχει τον ρόλο του κομπάρσου, η χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη έστειλε μήνυμα ότι η ομάδα θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίωρο φάνηκε η αγωνιστική απραξία με τους «κυανέρυθρους» να πουλάνε εύκολα την μπάλα δίνοντας την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει (η μοναδική φάση με τον Μπεργκ γίνεται λόγω κακής εκτίμησης του Ρισβάνη).

Μετά το 30' ο Πανιώνιος γίνεται αυτός που απολαύσαμε όλη την χρονιά. Οι Νεοσμυρνιώτες βρήκαν τα πατήματά τους, έκλεισαν καλά όλους τους χώρους και με έναν Σιώπη να μην χάνει μονομαχία, άρχισαν να κλέβουν μπάλες και μάλιστα δημιούργησε δύο φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Στην επανάληψη μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτός ήταν ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» με ασφυκτικό πρέσινγκ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και απόρροια της πίεσης αυτής ήταν το γκολ του Ανσαριφάρντ. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε να τα έχει χαμένα, ο «Ιστορικός» με φτερά στα πόδια έψαχνε το δεύτερο γκολ και αν δεν υπήρχε ο Στιλ στην φάση του 59' τώρα θα μιλούσαμε για έναν θρίαμβο του Πανιωνίου.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 66' όχι από κάποια οργανωμένη προσπάθεια (ζήτημα αν στην επανάληψη ο Πανιώνιος του επέτρεψε να κάνει τρεις οργανωμένες επιθέσεις) αλλά χάρη στην ατομική κλάση του Λέτο. Και αυτό ήταν και το μοναδικό που έκανε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Αντίθετα, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που παραμένοντας πιστός στο πλάνο του, έψαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης το γκολ και αν το πλασέ του Μπαργκάν ήταν πιο δυνατό η ομάδα θα έπαιρνε άλλη μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και κυρίως την εμφάνιση, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Πανιώνιος όχι απλά έχει τύχη στα πλέι οφ, αλλά μπορεί να βάλει στόχους για καλό πλασάρισμα και αποφυγή της τελευταίας θέσης και ξεκίνημα στην Ευρώπη από τα μέσα Ιουλίου.

ΥΓ. Εδώ στο gazzetta.gr στηλιτεύσαμε και σωστά κατά την γνώμη μου τους οπαδούς του Άρη για την τραγική τους συμπεριφορά κόντρα στον Διαμαντίδη. Θα πρέπει εκτός από τον κόσμο να στηλιτεύουμε και συμπεριφορές αθλητών που με τις αντιαθλητικές τους ενέργειές τους προκαλούν τον κόσμο. Ο Γιώργος Κουτρουμπής ήταν απλά απαράδεκτος χθες και προκαλούσε συνεχώς τόσο τους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και τους φίλους των Νεοσμυρνιωτών.

ΥΓ1. Ο Σιώπης για άλλο ένα ματς παρέδωσε μαθήματα στο πως παίζεται η θέση του αμυντικού χαφ. Κορυφαίος ο Μπακασέτας, τρομερός ο Ρισβάνης πίσω.

ΥΓ2. Το γεγονός ότι ο κόσμος έφευγε από το γήπεδο στενοχωρημένος που η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει δείχνει από μόνο του αυτό που ζουν φέτος στην Πλατεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα